loading...
بلاگر فارسی
عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 476 دوشنبه 1392/11/14 نظرات (0)

ارتش اتحاد جماهیر شوروی برای حمله به شهر برلین نیروی را متمرکز کرده بود که تا آن روز چشم روزگار ندید که برای تصرف یک شهر، یک چنان نیروای را متمرکز نمایند. از طرف ارتش شوروی برای تصرف برلین بیست و دو هزار توپ! و بیست و پنج هزار تانک ! و چهار میلیون سرباز مجهز و متمرکز گردید. و اگر در نظر بگیریم که هر تانک یک توپ متحرک است ارتش شوروی برای غلبه بر برلین چهل و هفت هزار توپ! را متمرکز نمود. ارقام سازوبرگی که برای جنگ برین از طرف دولت اتحاد جماهیر شوروی فراهم گردید انسان را به یاد ارقام نجومی می اندازد. هفتاد هزار کامیون، روز و شب در را بودند و از عقب جبهه برای توپ ها و تانک های جبهه برلین مهمات می آوردند.غیر از کامیون های مخصوص حمل خوار و بار و تانکر های حمل سوخت و کامیون های حامل سرباز و ساز و برگ آن ها. اگر شمار سربازانی که متصدی وسائل حمل و نقل بودند در نظر بگیریم و شمار توپچی ها و رانندگان و تیر اندازان تانک و کارکنان نیروی هوایی را بر آن بیفزائیم دولت شوروی فقط برای تصرف ((برلین)) پنج میلیون سرباز مصلح و مجهز را به کار انداخته بود. قبل از اینکه ارتش شوروی به برلین نزدیک شود وضع جبهه غربی نیز برای آلمان وخیم بود و هیتلر رئیس دولت و فرمانده قوای مصلح آلمان، فرمانی برای فرمانده جبهه غربی صادر کرده، که گفته بود در منطقه روهر و سایر منطق غربی آلمان، واحد های ارتش آن کشور، اگر نتوانستند دسته جمع مقابل خصم (یعنی امریکا و انگلیس)مقاومت نمایند می باید دسته های کوچک تشکیل بدهند و در عقب جبهه خصم، سربازان و افسران را به قتل برسانند و خطوط ارتباط را قطع کنند و مخازن اسلحه و مهمات دشمن را به تصرف در آورند یا نابود نمایند ومنابع آب را مسموم کنند

 

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 484 یکشنبه 1392/11/13 نظرات (0)

جنگ جهانی اول (که با نام‌های جنگ زراعت نوینیها، نخستین جنگ جهانی، جنگ بزرگ و جنگ برای پایان همهٔ جنگ‌ها نیز شناخته می‌شود) یک نبرد جهانی بود که از ماه اوت ۱۹۱۴ تا نوامبر ۱۹۱۸ رخ داد. بدون هیچ زمینهٔ کشمکشی، سربازان بسیاری برای جنگ تجهیز شدند و مناطق بسیاری درگیر جنگ شدند. پیش از این هیچ جنگی به این اندازه تلفات نداشت. از سلاح‌های شیمیایی برای نخستین بار در این جنگ بهره گرفته شد. برای نخستین بار، بگونه انبوه مناطق غیر نظامی بمباران هوایی شدند و نیز برای نخستین بار در این سده کشتار غیرنظامیان در ابعادی گسترده در طول جنگ رخ داد. این جنگ به خاطر شیوهٔ جنگی خاکریزی به ویژه در جبهه غرب نیز شناخته شده است.

جنگ جهانی نخست از برجسته ترین رخدادهای تاریخ بشر است و بگونه مستقیم و غیر مستقیم نقش بزرگی در تعیین تاریخ سده بیستم داشته‌است. این جنگ پایان تعدادی از نظام‌های پادشاهی اروپا را رقم زد و مایه نابودی چهار دودمان پادشاهی ی هوهنزولرن، هابسبورگ، عثمانی و رمانوف به ترتیب در اتریش-مجارستان، آلمان، عثمانی و روسیه تزاری شد. همهٔ این فرمانروایی‌ها از زمان جنگ‌های صلیبی بر سر کار بودند.

بیشتر تاریخ نگاران باور دارند که شکست گفتگوها پس از جنگ و «معاهده ورسای» و تحمیل غرامت بسیار به آلمان و دیگر دول شکست خورده مایه پرورش فاشیسم در ایتالیا و نازیسم در آلمان و زمینهٔ آغاز جنگ جهانی دوم شد.

این جنگ همچنین کاتالیزوری برای انقلاب روسیه بود که بر آینده جهان تأثیر گذاشت و از چین تا کوبا انقلاب‌های سوسیالیستی را دامن زد و از سویی زمینه‌ساز تبدیل شوروی به یک ابرقدرت جهانی شد و آغاز جنگ سرد با آمریکا را دربر داشت.

در شرق با نابودی امپراطوری عثمانی کشور نوینی به نام «ترکیه» پایه‌گذاری شد و سرپرستی موقت مناطق عرب‌نشین تحت حکومت این کشور تا زمان استقلال آن‌ها به بریتانیا و فرانسه واگذار شد. با فروپاشی امپراتوری اتریش در اروپای مرکزی کشورهای تازه‌ای همچون چکسلواکی و یوگسلاوی زاده شدند و دولت لهستان دوباره از بخش‌هایی از خاک آلمان، امپراتنوری روسیه و امپراتوری اتریش پدید آمد.

جنگ بزرگی در اروپا بین آلمان یعنی رهبر دول محور و نیروهای متفقین به رهبری فرانسه و بریتانیا درگرفت. دول محور به اینگونه بودند، فرمانروایی آلمان به رهبری «قیصر ویلهلم دوم» (۱۹۴۱ - ۱۸۵۹م)، و امپراطوری اتریش - مجارستان بلغارستان که امپراطوری عثمانی نیز به نفع آن‌ها می‌جنگید. آلمان تا آن زمان قوی‌ترین توان نظامی جنگ به شمار می‌آمد.

تا مدت‌ها هیچ یک از دو سوی نتوانستند به پیروزی اصلی دست یابند و جنگ تا چهار سال به درازا انجامید. پیش از پیروزی متفقین نزدیک به ۱۰ میلیون تن کشته شدند. پس از پایان این جنگ در سال ۱۹۱۹ و در همایشی در پاریس، معاهده ورسای امضا شد و تاوان‌های بسیار سنگینی بر بازندگان جنگ تحمیل شد.

 

 

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 918 یکشنبه 1392/11/13 نظرات (0)

 

عبدالمطلب قيتمس 1364 ييل تخار ولايتي نينگ تالقان تومنيده توغيلگن. او آنه سي تمانيدن اوقيش و حركت قيليشگه ترغيبلنگن. قيتمس تورت ياشيده اوز محله سي ده گي مسجد گه باريب، ديني تعليملرني اورگنگن.

قیتمس 1990- ییلدن 1996- ییلگچه ديني تعليمات ني بيتيرگن دن سونگ،تالقان نینگ اوقولیده یعنی ابوعثمان تالقانی ليسه سيده مكتبگه قبول قيليندي.

طالبان دوريده يامان كونلرني باشدن كيچيرگن. اوقيش و يازيش دن اوزاقلشگن. شو درد و الملر اوني شعر يازيشگه اونده گن. شوندن كيين، شعريت عالميگه كيرگن.

 


عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 657 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)
کیوانچ تاتلیتوگ (Kıvanç Tatlıtuğ) متولد ۲۷ اکتبر ۱۹۸۳ (۵ آبان ۱۳۶۲) یک هنرپیشه و مدل ترکیه ای است.
 

معرفی کوتاه:

تاریخ و محل تولد: ۲۷ اکتبر ۱۹۸۳ شهر آدانا – ترکیه

محل سکونت: استانبول – ترکیه

ملیت: ترک

شهروندی: شهروند جمهوری ترکیه

حرفه: بازیگر، مدل

مدت فعالیت: ۲۰۰۱ تاکنون

 


عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 718 شنبه 1392/11/12 نظرات (1)

 

کوزی و گونی دو برادر از یک خانواده متوسط هستند و پدرشان نانوا محله هست و آدمی خشن و  مستبد است.
در همسایگی این دو برادر دختری به نام جمره زندگی می کند که دو برادر پنهانی به او علاقه دارند تا این که شبی کوزی با خریدن هدیه ای می خواهد راز دلش را برای جمره فاش کند.
اما برادرش گونی زودتر از او رسیده و کوزی خشمگین به خانه بر می گردد و با پدرش درگیر می شود و از خانه بیرون می رود.

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 374 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)

 

وقتی که می خواهید با موبایل به کسی زنگ بزنید - تا زمانی که ارتباط بر قرار نشده و شخص در آن طرف خط شروع به صحبت نکرده - موبایل را نزدیک گوش خود نگیرید - زیرا در این مدت موبایل از بیشینه ی توان برای فرستادن سیگنال که معادل با دو وات یا 33 دسی بل است - استفاده می کند - لطفاً از گوش چپ خود برای صحبت کردن با موبایل استفاده کنید - چون اگر از گوش راست خود استفاده کنید - ممکن است مستقیماً تأثیرزیان آور بر روی مغز بگذارد - این یک حقیقت است که توسط تیم پزشکی آپولو اثبات شده است .
لطفا برای همه دوستانتان به اشتراک بگذارید

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 370 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)

چرا وقتي ضربه اي به بدن شما وارد مي شود، آن ناحيه كبود مي شود ؟‌

وقتي ضربه اي به پوست شما وارد مي شود ، عروق خوني زير پوست شما پاره مي شود و خون به داخل بافتهاي اطرافش نشت مي كند . در اين هنگام پوست تقيير رنگ مي دهد و قرمز مي شود ولي كم كم كه خون مي ماند به رنگ تيره در مي آيد و پوست كبود مي شود .
سرانجام بعد از چند روز خوني كه بيرون نشت كرده جذب مي شود و محل كبودي كم رنگ مي شود و بهبود پيدا مي كند .
اگر به بدنتان ضربه اي وارد شد بلافاصله با گذاشتن كيسه يخ آن محل را سرد كنيد تا موجب منقبض شدن عروق شود و خون كمتري به آن ناحيه برسد در نتيجه كبودي كمتر مي شود.
بعد از چند روز شما مي توانيد از كيف آبگرم استفاده كنيد تا جريان خون به آن محل زياد شود و خون نشت يافته به بافتها زودتر جذب گردد و بهبودي سريعتر شود .

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 417 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)

 

 

 

 

 


 

هـر لحظـه را چنـان با شکـوه زندگـی کـن که گویـی واپسیــن لحظـه زندگیـت است ... و کسـی چه میدانـد ، شایـد کـه واپسیـن لحظـه باشـد .


٠•●ஜ اشـــــــــو ஜ●•٠


๑۩۞۩๑ سخنان ناب ๑۩۞۩๑

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 337 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)

 

 


 

مـن به شانـس اعتقـاد دارم ، اگر شانــس حقیقــت نداشتــه باشـد چطــور می توانیــم موفقیــت آن هایـی کـه ازشـان متنفریـم را توجیـه کنیــم !؟


٠•●ஜ ژان کــــــــــــوکتو ஜ●•٠


๑۩۞۩๑ سخنان ناب ๑۩۞۩๑

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 354 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)

 

 

 


از عجایــب زندگـی ایـن است کـه مـرگ درسـت وقتـی مـا را در مـی یابــد ، کـه آمـاده شده ایـم تـا از یـک زندگـی شیریــن برخـوردار شویـم .


٠•●ஜ جــورج بــرنارد شـاو ஜ●•٠


๑۩۞۩๑ سخنان ناب ๑۩۞۩๑

عبدالله رحمان اوغلو بازدید : 390 شنبه 1392/11/12 نظرات (0)

 

 


چشـم دیگـران چشمـی اسـت کـه مـا را ورشکسـت میکنـد ؛ اگـر همـه بغیـر از خـودم کـور بودنـد , مـن نـه بـه خانـه باشـکوه احتیـاج داشـتم نـه بـه مبـل عالـی !


٠•●ஜ بنجـــامین فــــرانکلین ஜ●•٠


๑۩۞۩๑ سخنان ناب ๑۩۞۩๑

تعداد صفحات : 20

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 579
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 30
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 126
  • بازدید امروز : 185
  • باردید دیروز : 513
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 185
  • بازدید ماه : 17,130
  • بازدید سال : 91,071
  • بازدید کلی : 974,806